CONELGRO, een Elektrotechnische Groothandel die staat voor Service, Gemak, Kwaliteit en Persoonlijk Contact. Al 100 jaar lang!

Met 17 vestigingen en ruim 235 medewerkers in dienst, zijn wij een vooraanstaande elektrotechnische groothandel in Nederland. De producten waarin we handelen zijn installatiemateriaal, draad- en kabelproducten, verlichting en telematica. Onze afnemers zijn vooral elektrotechnische installatie-bedrijven, maar ook in de industrie hebben wij veel klanten.

Service, Gemak en Kwaliteit zijn de drie pijlers waarop de Conelgro organisatie steunt. Wij bieden onze klanten datgene wat ze wensen: kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ons doel is niet het leveren van massaproducten of standaardoplossingen, maar ons voornaamste streven is zo goed mogelijk in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Zo traditioneel als de ET markt is, zo traditioneel is Conelgro als het gaat om de meerwaarde van de organisatie; onze klant is geen nummer, maar heeft een naam en gezicht! Conelgro is een decentrale organisatie waar de Vestigingsmanager de vrijheid heeft om zijn beleid volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Deze decentrale gedachte heeft als voordeel dat er persoonlijk contact is met de klanten, en daar waar wij mee kunnen denken met onze klanten doen wij dat ook alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. En eigenlijk is het dat voor ons ook!

De vestigingen hebben naast een goede bereikbaarheid nog een ander belangrijk voordeel: een regionaal afgestemde voorraad. Conelgro stelt haar klanten in staat flexibel te werken, omdat zij voor haar afnemers de producten op voorraad neemt.

Dit houdt in dat de klant op ieder moment de benodigde materialen tot zijn beschikking kan hebben. Vóór 09.00 uur besteld, wordt zo mogelijk nog dezelfde dag in de regio bezorgd, hoofdzakelijk met eigen vervoer. Daarnaast heeft elke vestiging een sterke afhaalbalie. Door deze balie-functie zie je ook dat "contact" een sleutelwoord is van de Conelgro organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen sterker

In 2011 kon ik u melden dat Conelgro was overgenomen door Solar A/S die als groothandel met name actief is in Noord Europa. Sinds deze overname in 2011 heeft Conelgro als zelfstandig bedrijf binnen de Solar familie kunnen opereren.  Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en de tijd is gekomen om nu de integratie met Solar Nederland gestalte geven.

Meer

Noviteitenkrant uitgave Maart 2015

De Conelgro Noviteitenkrant uitgave Maart 2015 is uit !!

Meer

Brochure Zonnepanelen 2014

Meer