CONELGRO, een Elektrotechnische Groothandel die staat voor Service, Gemak, Kwaliteit en Persoonlijk Contact. Al 100 jaar lang!

Met 17 vestigingen en ruim 235 medewerkers in dienst, zijn wij een vooraanstaande elektrotechnische groothandel in Nederland. De producten waarin we handelen zijn installatiemateriaal, draad- en kabelproducten, verlichting en telematica. Onze afnemers zijn vooral elektrotechnische installatie-bedrijven, maar ook in de industrie hebben wij veel klanten.

Service, Gemak en Kwaliteit zijn de drie pijlers waarop de Conelgro organisatie steunt. Wij bieden onze klanten datgene wat ze wensen: kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ons doel is niet het leveren van massaproducten of standaardoplossingen, maar ons voornaamste streven is zo goed mogelijk in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Zo traditioneel als de ET markt is, zo traditioneel is Conelgro als het gaat om de meerwaarde van de organisatie; onze klant is geen nummer, maar heeft een naam en gezicht! Conelgro is een decentrale organisatie waar de Vestigingsmanager de vrijheid heeft om zijn beleid volledig aan te passen aan de wensen van de klant. Deze decentrale gedachte heeft als voordeel dat er persoonlijk contact is met de klanten, en daar waar wij mee kunnen denken met onze klanten doen wij dat ook alsof dat de gewoonste zaak van de wereld is. En eigenlijk is het dat voor ons ook!

De vestigingen hebben naast een goede bereikbaarheid nog een ander belangrijk voordeel: een regionaal afgestemde voorraad. Conelgro stelt haar klanten in staat flexibel te werken, omdat zij voor haar afnemers de producten op voorraad neemt.

Dit houdt in dat de klant op ieder moment de benodigde materialen tot zijn beschikking kan hebben. Vóór 09.00 uur besteld, wordt zo mogelijk nog dezelfde dag in de regio bezorgd, hoofdzakelijk met eigen vervoer. Daarnaast heeft elke vestiging een sterke afhaalbalie. Door deze balie-functie zie je ook dat "contact" een sleutelwoord is van de Conelgro organisatie.

 

 

 

 

Vragen integratie Conelgro in Solar Nederland

In verband met de integratie van Conelgro in Solar Nederland is er een lijst opgesteld met de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Klik hier om deze lijst te bekijken.

Stopzetten ondersteuning oude bestandsformaten per 01-05-2015

Belangrijke mededeling !!

Geachte klanten,

Met ingang van 1 mei 2015 zullen een aantal bestandsformaten waarin wij artikelinformatie en condities aanbieden, niet langer meer door ons worden ondersteund. Vanaf dat moment zullen deze bestandsformaten ook niet meer beschikbaar zijn op de download pagina van onze WebShop.

Meer

Noviteitenkrant uitgave Maart 2015

De Conelgro Noviteitenkrant uitgave Maart 2015 is uit !!

Meer