!! Belangrijke mededeling voor alle Conelgro WebShop en Mobile App gebruikers !!!

Beste Conelgro WebShop en Mobile App gebruiker,

Met ingang van 8 juni 2015 wordt Conelgro B.V. volledig geïntegreerd in Solar Nederland B.V. Hierover bent u al per brief geïnformeerd.

Overgang naar de Solar Webshop
Deze integratie betekent ook dat de Conelgro Webshop en Mobile App overgaan in de Solar Webshop en Mobile App.
Om de afhandeling van lopende orders in goede banen te leiden, is besloten om de bestelfunctionaliteit binnen de Conelgro WebShop en de Mobile App vanaf donderdagmiddag 4 juni 17:00 uur stop te zetten. Dit geldt voor online bestellen en bestellen middels ICM.
Ook zullen vanaf dat moment allerlei gerelateerde zaken als prijzen, kortingen, beschikbare voorraad enz. niet meer zichtbaar zijn. Uw Orderhistorie, Favorietenlijsten en Top 10-100 van gekochte producten blijft vooralsnog beschikbaar. Op het moment dat de WebShop en App niet meer functioneel zijn, zijn ook deze niet meer zichtbaar.

Wat moet ik doen?
Om via de WebShop en via een Mobile App te blijven bestellen is het noodzakelijk dat u overstapt naar de Solar Webshop en Mobile App. In de komende 1,5 week ontvangt u per brief informatie hierover. In deze brief staat beschreven hoe u toegang krijgt tot de Solar Webshop.
App gebruikers kunnen alvast de Solar Mobile App downloaden. Op www.solarnederland.nl is deze te vinden op de pagina ´Solar Mobile´ onder de hoofdmenu optie ´Solar Online´. Vanaf het moment dat uw webshop account is geactiveerd kunt u zowel online in de Solar webshop als ook via de Solar Mobile App bestellen.

Vragen
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neemt u dan contact op met uw eigen Conelgro vestiging of met de afdeling Customer Service van Solar Nederland.

Contactgegevens Solar Nederland Customer Service:
Tel.: 088 - 765 27 88
Fax:  088 - 765 27 89
Mail: CS@solarnederland.nl

Wij willen u danken voor het vertrouwen dat u in de afgelopen jaren in de Conelgro WebShop en Mobile Apps heeft gesteld en wensen u evenveel gebruiksgemak van de Solar Webshop en Mobile App.


Met vriendelijke groet,

Conelgro.

 

 

 

Integratie Solar Nederland en Conelgro gerealiseerd

Per heden is Conelgro B.V. volledig geïntegreerd in Solar Nederland B.V.

Meer

Vragen integratie Conelgro in Solar Nederland

In verband met de integratie van Conelgro in Solar Nederland is er een lijst opgesteld met de meest gestelde vragen en de antwoorden.

Klik hier om deze lijst te bekijken.

Stopzetten ondersteuning oude bestandsformaten per 01-05-2015

Belangrijke mededeling !!

Geachte klanten,

Met ingang van 1 mei 2015 zullen een aantal bestandsformaten waarin wij artikelinformatie en condities aanbieden, niet langer meer door ons worden ondersteund. Vanaf dat moment zullen deze bestandsformaten ook niet meer beschikbaar zijn op de download pagina van onze WebShop.

Meer